Mikro-MSP mreže

Ime partnerja – okrajšava
Kielce Technology Park – KTP

Kielce Tehnološki park je razvil pilotski projekt za omrežje mikro malih in srednjih podjetij.

Od začetka so bili vsi najemniki KTP infrastrukture obravnavi kot "omrežja mikro MSP" (tehnološkega inkubatorja ter tehnološkega centra), ter tudi zunanja podjetja, ki uporabljajo naše storitve. Mreža je vsebuje več kot 70 podjetij.

Večina podjetij KTP predstavljajo t.i. ustvarjalna podjetja - povezana z industrijskim oblikovanjem in IKT; nekatera med njimi se ukvarjajo tudi z učinkovitimi energetskimi rešitvami.

Končna oblika platforme IKT je sestavljen iz 3 delov oziroma con, ki bodo v celoti izvedene oktobra 2013.

Cona 1 - Za podjetnike, ki želijo ustanoviti svoje lastno podjetje.

  • Bomo razvili elektronsko prijavnico, ki pomaga ustvariti profesionalni poslovni načrt skupaj z izračunom potrebnih parametrov. Uporabnik bo lahko natisnil ustvarjeni poslovni načrt in ga tudi shranil v PDF obliki.
  • Elektronski kalkulator, ki pomaga izračunati najemnino prostora, dodatne pristojbine, vključno s različnimi stopnjami najema. Kalkulator omogoča hiter izračun najema. Kalkulator upošteva dve možnosti za najem prostora (z in brez dodatnih želja). Ljudje s poslovnimi idejami, če upoštevamo, da ustanovijo svoje podjetje v KTP, lahko z lahkoto ocenijo koliko bodo v celoti plačali za pisarno.

Cona 2 - Podjetja, ki se nahajajo v KTP / najemniki

  • Tukaj bo pripravljen intranet.
  • Namen ustvarjanja prijave v sistem je integracija v razpoložljivo KTP okolje in poenostavitev komunikacije med vsemi, ki so del tega okolja, npr. KTP najemniki in zaposleni. Za uporabno IKT sistema se morajo najemniki prej prijaviti v system. Sistem bo upravljal administrator na ravni CMS, na kateri temelji spletna stran KTP.
  • Strokovno bo pripravljena elektronska zbirka podatkov vseh podjetjih. Zaposleni v KTP imajo dostop do baze podatkov. Ta baza podatkov je bila izvedena v okviru pilotnega projekta. Nove funkcije so bile dodane sistemu upravljanja CMS PRODUCER, ki podpira spletno stran KPT. Ta lastnosti so bile dodane za izboljšanje učinkovitosti storitve. Izboljšami sistem sedaj omogoča upravljanje profila najemnikov in za iskanje najemnikov v skladu z določenimi merili. Poleg tega je bila dodana funkcija "spreminjanje profila" . Vsakemu najemniku je bil dodeljen tudi po oseba zaposlen v tehnološki park - ‘skrbnik’. To omogoča boljšo komunikacijo med najemniki in zaposlenimi v KPT.

Cona 3 -  Zunanja podjetja, ki sodelujejo z KTP

  • KTP ima 2 infokioska. Na teh ‘infotools’ je na voljo e-stran KTP, projekcije stavb inkubatorja, Technološki center, področja investiranja , vključno s prikazom podjetij, ki se nahajajo v vsaki pisarni. Zunanja podjetja lahko vidijo ponudbo KTP in ponudbo KTP najemnikov.
  • Pričeli smo tudi z mobilno različico spletne strani KPT (m.technopark.kielce.pl). To vsebuje najbolj pomembne informacije. Upravljanje poteka preko sistema CMS. Spletna stran je dostopna preko računalnika in prenosnikov; zaradi obstoja nove tehnologije pa je sedaj e-stran dostopna tudi preko pametnega telefona ali tablice. Ni važno, kje se nahajate, KPT ponudba je vedno na voljo povsod na enostaven in hiter način. Glavne prednosti mobilne strani so: odsotnost nepotrebnih grafik, poenostavljen slog in tipografija, enostavna navigacija spletne strani , dostop do najpomembnejših informacij.
  • Spletna stran KTP za ljudi z okvaro vida. Preklop na to različico je enostavno. Klikniti na je potrebno na ikono, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu spletne strani (www.technopark.kielce.pl).
  • Rezervacijski sistem razpoložljivih sob za organizacijo kongresa (online rezervacija je mogoča, tako s strani najemnika kot zunanjih podjetji); modul bo vključeval predstavitev različnih sob, koledar razpoložljivosti, datum začetka / konca, število navzočih udeležencev. Javno dostopen koledar prikazuje, če je željena konferenčna dvorana prosta. Ta funkcija avtomatizira postopek najema, ki zato postane enostaven.
  • Orodje za iskanje podjetij, ki so v mreži, je bilo ustvarjeno za lažje iskanje potencialnih poslovnih partnerjev in za registracijo na dogodke, ki jih organizira KTP. Aplikacija omogoča podjetjem, da ustvarijo profil svojega podjetja. Profil vsebuje kratek opis podjetja in njegovo dejavnost. Poleg tega obstaja možnost dodajanja logotipa ali slike. Možnost iskanja prijavljenega podjetja in pošiljanja vabil omogoča ustvarjanje osebnega poslovnega koledar.
 
Lahko se obrnete na odgovorne osebe CentraLab-ovega pilota Micro-MSP mreže:


Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Login Form